Inici / Rutes / El Camí, ruta de senderisme

El Camí, ruta de senderisme

El CAMÍ és una gran ruta de senderisme cultural que, amb un traçat continu i senyalitzat, enllaça camins i rutes existents de totes les comarques i illes de parla catalana, permetent-te conèixer vivencialment la cultura, la història, el paisatge i les gents de cada terra. Consta de 6 grans camins dividits en 5 o 6 trams cadascún. Cada tram travessa diverses comarques i es camina en 6 o 10 dies i aquests es divideixen en etapes, que cobreixen la distància entre dues poblacions i es poden fer en 1 dia.

El municipi de Sallent es trabessat pel gran itinerari del camí de Llevant, que uneix Montserrat amb Salses i forma part del tram que passa per l'Anoia, el Bages, el Moianès i Osona. El traçat de la ruta que s'endinza per Sallent, l'uneix amb les poblacions veines d'Artés i Avinyó.

Consulta les rutes:
GRAN ITINERARI: CAMÍ DE LLEVANT
TRAM: ANOIA, BAGES MOIANÈS I OSONAInformació

El camí es troba marcat per les senyals que costitueixen el símbol del projecte.

S'està treballant en una APP pròpia. De moment podeu tenir totes les traces d'El Camí al vostre telèfon -si disposeu d'un telèfon mòbil intel·ligent- descarregant-vos gratuïtament l'aplicació de Wikiloc i anant a l'apartat Destinacions. Només cal que us hi creeu un usuari quan us ho demani. Podreu escollir la traça de la comarca que vulgueu, i activant el vostre geolocalitzador del mòbil, us marcarà la vostra posició. D'aquesta manera, només haureu de seguir la línia en pantalla per seguir l'itinerari d'El Camí.

Si camineu amb GPS també us podeu descarregar el fitxer GPS

T. 93 837 09 66
Web: http://www.elcami.cat
Direcció: Sallent

Contacte i localització

Les teves dades s'han enviat correctament.
En breu seràn ateses. Gràcies.