Inici / Paquets turístics / Escapada enològica - Cata de vins i visita al Celler Sanmartí. Masia del Segle XI

21 Març 2020

Escapada enològica - Cata de vins i visita al Celler Sanmartí. Masia del Segle XI

15 €uros

Trobada amb el grup al Celler Sanmartí a les 10:00 hores (Accès per pista forestal). Punt de trobada a l’Ermita romànica de Sant Martí de Serraïma per fer-hi una visita. Seguidament ens desplaçarem fins a la masia (500 mts) on començarem l’activitat de visita de les instal·lacions i explicación de la historia de la masia, Seguidament farem una cata dels diferents vins que s’hi produeixen (D.O. Pla de Bages), acompanyats de formatges, embotits varis i xocolata, per poder paladejar els aromes i els gustos de les diferents varietat de raïm que es conreen a la propietat. I tot de la ma del seu propietari i viticultor Joan Sanmartí. La durada de la visita es d’unes 3 hores aproximadament.

El Celler Sanmartí té una tradició vitivinícola documentada des de l’any 996. Recentment s’ha rehabilitat i adaptat tot i aprofitant elements històrics com els cups ceràmics per al nostre procés productiu.

La seva ubicació al soterrani de la masia permet treballar per gravetat, i amb una excel·lent estabilitat natural de temperatura.

El Celler es defineix al voltant d’un gran patrimoni històric i familiar, una gestió de cultiu aprofitant l’herència d’una època brillant del passat recent, i incorporant la millor tecnologia per garantir la producció d’uns vins de gran qualitat i sobretot amb el màxim respecte per l’entorn natural, i per la història del vi al Bages.

PREU PER PERSONA: 15,00 EUROS
GRUP MÍNIM: 8 PERSONES
GRUP MÀXIM 25 PERSONES
EDAT MÍNIMA PER PARTICIPAR: 18 ANYS
(*) Grups més petits consultar preus

El preu inclou:
Visita guiada a la Masia Sanmartí
Cata de vins (D.O. Pla de Bages). acompanyat de formatges, embotits i xocolata.

(*) Opcional. Si vols et pots quedar a dinar a qualsevol dels restaurants, nomès cal que obris el document adjunt i hi trobaràs tota la oferta gastronòmica de la nostra vila.

(2) la sortida esta parcialment adaptada per a minusvàlids

Informació

Horari: de 10 a 13 hores - Sols Dissabtes
Direcció: celler sanmarti, sallent

Reserva ara

  • 21 Març 2020 - 10:00  Cata de vins Celler Sanmartí

    Gratuït

    15.00€

Seguir

Les teves dades s'han enviat correctament.
En breu seràn ateses. Gràcies.

Contacte

Les teves dades s'han enviat correctament.
En breu seràn ateses. Gràcies.