Inici / Paquets turístics / Escapades en família: Taller d'anellament d'ocells als aiguamolls de la Corbatera.

Escapades en família: Taller d'anellament d'ocells als aiguamolls de la Corbatera.

13,50 €uros

Trobada amb el guia a les 9 del matí al espai d’aparcament a tocar dels aiguamolls, desplaçament a peu uns 600 mts i arribada al espai natural de la Corbatera i inici de l’activitat.
Com s'agafen els ocells per anellar-los?
Els ocells són capturats per ser anellats de maneres molt diverses. Molts són anellats al niu quan són pollets, la qual cosa és molt valuosa ja que ens dóna una informació molt precisa de la seva edat i el seu origen. El mètode més utilitzat per anellar ocells completament crescuts és la xarxa japonesa, de malla molt fina que es col·loca verticalment i que és especialment dissenyada per agafar els ocells quan volen. Aquest mètode és molt efectiu, però els ocells només poden ser extrets de la xarxa amb seguretat per anelladors experimentats.
El tram mitjà del riu Llobregat presenta una colla de peculiaritats en el seu pas per la Corbatera. En primer lloc, el riu entra en una extensió de terrenys plans. Això provoca que l'aigua discorri lentament i suau a causa de l'escàs desnivell. Cal destacar a més la presència de força varietat d'hàbitats en ben poca superfície: bosc de ribera autòcton ben conservat (àlbers, freixes i salzes), pinedes de pi pinyoner, retalls de roureda, talusos de margues vermelles, sorrals, codolars i una gran extensió de canyissar i boga.

(*) Opcional. Si vols et pots quedar a dinar a qualsevol dels restaurants, nomès cal que obris el document adjunt i hi trobaràs tota la oferta gastronòmica de la nostra vila.

PREU PER PERSONA: 13,50 EUROS
Nens fins a 12 anys: 8 EUROS.
Grup mínim per poder realitzar l'activitat: 18 Persones
Grup màxim 35 persones
Durada activitat: 3 hores.

EL PREU INCLOU:
Monitor/ Ornitòleg durant tota l’activitat.
Guia de suport acompanyant.
Dossier de treball.
(Opcional)Dinar en restaurant / masia local.

Informació

T. 93 837 09 66
Email: info@sallentturisme.cat
Horari: de 9:30 a 12:30 hores
Direcció: La Corbatera, Sallent

Reserva ara

  • 22 Febrer 2020 - 09:30  Anellament d'ocells

    Gratuït

    13.50€

Seguir

Les teves dades s'han enviat correctament.
En breu seràn ateses. Gràcies.

Contacte

Les teves dades s'han enviat correctament.
En breu seràn ateses. Gràcies.