Inici / Festes i activitats / Fira de Santa Llúcia

Fira de Santa Llúcia

La Fira de Santa Llúcia de Sallent, organitzada per l’Agrupament Roques Albes
des de l'any 1987, és una fira d’artesania que compte amb un fort arrelament. Es celebra un dels diumenges més propers a la festivitat de Santa Llúcia. Aquest esdeveniment omple la vila d’un ambient càlid i festiu, i esdevé el preludi perfecte i punt de partida de les festes nadalenques.

El cor de la festa és la plaça Sant Antoni Maria Claret o també anomenada plaça dels Arbres, on es concentra la fira, que compta amb una variada presència de paradistes amb un pes específic i important de l’artesania, que any rere any es potencia cada vegada més. L’oferta d’artesania és àmplia i variada, des dels típic productes nadalencs fins a les més originals creacions artísitques i els regals més especials i personals, sense oblidar els produvtes alimentaris. Tanmateix també es poden trobar mostres d’entitats i de comerços locals.

Paral•lelament, s’organitzen actes culturals per totes les edats que animen la jornada i converteixen la fira ne una veritable festa. Animació infantil, xocolatada amb rom cremat a la tarda, concerts, mostra de balls tradicionals, gegants... són només algunes de les activitats.

Informació

Descarrega't el programa a l'apartat de documents.
Web: http://www.roquesalbes.cat
Email: roquesalbes@gmail.com
Direcció: Plaça Sant Antoni Maria Claret, Sallent

Documents

Contacte i localització

Les teves dades s'han enviat correctament.
En breu seràn ateses. Gràcies.