Inici / Rutes / Ruta autoguiada especial BTT

Ruta autoguiada especial BTT

GRATUÏT

Ruta autoguiada pensada per gaudir de l'esport a peu o en BTT i la natura de Sallent. Descarregueu-vos l'APP SPEAKTRAKS i deixeu-vos guiar per les indicacions i comentaris a través d'una ruta circular que us conduirà per indrets de gran interès natural, geoògic i històric integrats en el Geoparc de la Catalunya Central de la UNESCO.

El recorregut és cirular i s'inicia a l'Hotel-Restaurant Mas de la Sala . Transcorre pels aiguamolls de la Corbatera, punts d'interès geològic i el canal medieval de la Sèquia tot travessant camps de secà, pinedes i rouredes amb la majestuosa muntanya de Montserrat com a taló de fons.

Informació
Passos a seguir:
-Entreu a la pàgina web www.speaktracks.comi registreu-vos.
-Rebreu un correu amb un enllaç, cliqueu-lo i ja estareu registrats.
-Busqueu la ruta "Mas de la Sala"i guardeu-la a favorits.
-Descarregueu-vos l'aplicació per mòbil i descarregueu-vos la ruta i ja podreu començar!


Direcció: Mas de la Sala, Sallent

Contacte i localització

Les teves dades s'han enviat correctament.
En breu seràn ateses. Gràcies.

Accepto les condicions d'ús

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de l'AJUNTAMENT DE SALLENT amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a info@sallentturisme.cat o bé mitjançant un escrit adreçat a la Plaça de la Vila, 1, 08650 Sallent (Barcelona).