Inici / Agenda / Ruta Guardians del Bages

29 Agost 2021

Ruta Guardians del Bages

3,00 €

Al cim més alt de dos serrats escarpats pel riu Llobregat, reposen els restes de dues fortificacions mil·lenàries, dos guardians ancestrals d'un paisatge, el pla de Bages, amb una història geològica increible!

Guardians del Bages és una ruta guiada que combina història i geologia tot descobrint dos dels elements més singulars del patrimoni del Bages a Sallent . Un poblat ibèric fortificat, el Cogulló, i les restes del Castell de Sallent amb la singular església romànica de Sant Sebastià.

Informació

La ruta inclou: visita al centre de visitants del Geoparc, observació de diferents fenòments geològics, visita guiad al poblat ibèric del Cogulló i visita guiada al Castell i església de Sant Sebastià.

La ruta es realitza amb vehicles propis i té una durada de tot el matí. Hi ha l'opció de reservar només una de les visites que inclou la ruta. Cal especificar-ho en l'apartat comentaris. Visita Cogulló (10:00) o visita Castell (12:00h)

Punt de trobada: Poblat ibèric del Cogulló. Per accedir-hi cal entrar al barri de la botjosa de Sallent ( sortida 60 carreterera C-16) A partir d'aquí només cal seguir les indicacions.

Hora d'inici: 10:00h

Preu: 3 €

Durant tota l'activitat es garantiran les mesures en matèria de salut pública en compliment de la normatica vigent en cada moment:
- Es limitarà el nombre de persones que hi podran assistir.
- Els assistents hauran de respectar la distància de seguretat.
- Serà obligatori l'ús de mascareta.

Direcció: Poblat ibèric del Cogulló

Reserva ara

 • 29 Agost 2021 - 09:00  Guardians del Bages_ Entrada general

  3.00

  3.00€

 • 29 Agost 2021 - 10:00  Guardians del Bages_ Entrada general

  3.00

  3.00€

 • 29 Agost 2021 - 10:00  Guardians del Bages_ Entrada menors 5 anys

  Gratuït

  Gratuït

Seguir

Les teves dades s'han enviat correctament.
En breu seràn ateses. Gràcies.

Contacte

Les teves dades s'han enviat correctament.
En breu seràn ateses. Gràcies.