Inici / Agenda / Visita al castell de Sallent

06 Novembre 2021

Visita al castell de Sallent

Gratuït

Els orígens del poble de Sallent s'han de situar en el Castell amb orígens al segle X, que imponent sobre un turó, controlava l’entrada a la vall del Llobregat. A partir del segle XII la població es va començar a centrar més a prop del riu i el castell va anar perdent la seva funció estratègica.

Actualment és un conjunt monumental de gran importància que inclou les restes del castell, la muralla i les torres però sobretot en destaca l'església romànica de Sant Esteve i Sant Sebastià, integrada dins el recinte fortificat. Aquest església, de planta circular, és una de les poques d'aquesta forma i la més gran de Catalunya.

La visita guiada permet recórrer les seves evocadores restes amb magnífiques vistes del del Pla de Bages i Montserrat com a taló de fons, i entrar dins l'excepcional església romànica tot descobrint els fets històrics més destacats que han marcat la vida d'aquesta antiga fortalesa i la històroia de Sallent.

Informació

Horari de les visites: 11:00 hores
Places limitades.
Imprescindible reserva prèvia

Com arrribar-hi:
Des de la carretera secundària que uneix Sallent amb Cabrianes, cal prendre el trancall senyalitzat. Després de travessar les instal·lacions mineres, comença el camí de pujada al castell (senyalitzat) S'hi arriba perfectament amb cotxe.

Durant tota l'activitat es garantiran les mesures en matèria de salut pública.
- Es limitarà el nombre de persones que hi podran assistir.
- Els assistents hauran de respectar la distància de seguretat.
- Serà obligatori l'ús de mascareta.
Direcció: Castell de Sallent

Reserva ara

  • 06 Novembre 2021 - 11:00  ENTRADA GENERAL_ Visita castell

    Gratuït

    Gratuït

Seguir

Les teves dades s'han enviat correctament.
En breu seràn ateses. Gràcies.

Contacte

Les teves dades s'han enviat correctament.
En breu seràn ateses. Gràcies.