Inici / Agenda / Visites al castell de Sallent

07 Novembre 2020

Visites al castell de Sallent

ACTIVITAT GRATUÏTA

Els orígens del poble de Sallent s'han de situar en el Castell amb orígens al segle X, que imponent sobre un turó, controlava l’entrada a la vall del Llobregat. A partir del segle XII la població es va començar a centrar més a prop del riu i el castell va anar perdent la seva funció estratègica.

Actualment és un conjunt monumental de gran importància que inclou les restes del castell, la muralla i les torres però sobretot en destaca l'església romànica de Sant Esteve i Sant Sebastià, integrada dins el recinte fortificat. Aquest església, de planta circular, és una de les poques d'aquesta forma i la més gran de Catalunya.

La visita guiada permet recórrer les seves evocadores restes amb magnífiques vistes del del Pla de Bages i Montserrat com a taló de fons, i entrar dins l'excepcional església romànica tot descobrint els fets històrics més destacats que han marcat la vida d'aquesta antiga fortalesa i la històroia de Sallent.

Informació

Horari de les visites: 11:00 hores
Places limitades.
Reserva prèvia imprescindible

Com arrribar-hi:
Des de la carretera secundària que uneix Sallent amb Cabrianes, cal prendre el trancall senyalitzat. Després de travessar les instal·lacions mineres, comença el camí de pujada al castell (senyalitzat) S'hi arriba perfectament amb cotxe.
Horari: 11:00
Direcció: castillo de sallent

Reserva ara

  • 07 Novembre 2020 - 11:00  ENTRADA GENERAL

    Gratuït

    Gratuït

Seguir

Les teves dades s'han enviat correctament.
En breu seràn ateses. Gràcies.

Contacte

Les teves dades s'han enviat correctament.
En breu seràn ateses. Gràcies.