Inici / Activitats gratuïtes / Visites Gratuïtes al Castell de Sallent i ermita de Sant Esteve.

04 Abril 2020

Visites Gratuïtes al Castell de Sallent i ermita de Sant Esteve.

CANCEL·LAT

Els orígens del poble de Sallent s'han de situar en el Castell amb orígens al segle X, que imponent sobre un turó, controlava l’entrada a la vall del Llobregat. A partir del segle XII la població es va començar a centrar més a prop del riu i el castell va anar perdent la seva funció estratègica.

Actualment és un conjunt monumental de gran importància que inclou les restes del castell, la muralla i les torres però sobretot en destaca l'església romànica de Sant Esteve i Sant Sebastià, integrada dins el recinte fortificat. Aquest església, de planta circular, és una de les més grans de Catalunya.

La visita guiada permet recórrer les seves evocadores restes amb magnífiques vistes del del Pla de Bages i Montserrat com a taló de fons, i entrar dins l'excepcional església romànica tot descobrint els fets històrics més destacats que han marcat la vida d'aquesta antiga fortalesa i la històroia de Sallent.

(*) Opcional. Si vols et pots quedar a dinar a qualsevol dels restaurants, nomès cal que obris el document adjunt i hi trobaràs tota la oferta gastronòmica de la nostra vila.

Informació

Les visites es realitzen el primer dissabte de cada mes d'abril a setembre.
Horari de les visites: 10:00, 11:00, 12:00 hores
Places limitades
Reserva prèvia al 93 837 09 66 o info@sallentturisme.cat

Com arrribar-hi: des de la carretera secundària que uneix Sallent amb Cabrianes, cal prendre el trancall senyalitzat. Després de travessar les instal·lacions mineres, comença el camí de pujada al castell (senyalitzat)
Horari: De 10.00h a 12:00h
Direcció: castillo de sallent

Contacte i localització

Les teves dades s'han enviat correctament.
En breu seràn ateses. Gràcies.